Nyheter

Prahls T&F AB

Idealis har fått förtroendet att hjälpa Prahls T&F AB i Malmö att uppdatera design och funktion på deras hemsida. Gå gärna in på hemsidan genom att klicka på bilden här intill och ta en titt på deras varor och tjänster.

Totalio AB

Idealis har byggt en ny hemsida till Totalio AB i Jönköping. Kolla in den genom att klicka på bilden här intill. Utforska deras varor och tjänster och kontakta dem om du har frågor.

FlossyCompany.se

FlossyCompany har utvecklat en tandtrådshållare som har tandtrådsrullen integrerad i handtaget. Den integrerade 30 meters rullen räcker enligt tillverkaren till ca 300 rengöringar. Den minimala materialåtgången per rengöring gör den miljövänligare än engångsalternativ. Produkten är utvecklad i samverkan med svenska tandhygienister

Läs mer på hemsidan som vi på Idealis haft nöjet att få bygga >>

ekotopia.info

Ytterligare en hemsidan från Idealis har sett dagens ljus. Denna gång  en hemsida till Ekotopia som är ett mindre familjärt boende som erbjuder vård och behandling för personer från 21 år. De håller hus på småländska höglandet närmare bestämt 2 km utanför Aneby centrum. Ekotopia har 16 platser (lägenheter) blandat för män och kvinnor. 

Besök gärna hemsidan på https://ekotopia.info

ortugen.se

En hemsida från Idealis. Samlarföreningen Örtugen bildades 1951 och är en opolitisk ideell sammanslutning av samlare av olika kategorier i Södra Vätterbygden. 

Mottot är: SAMLA LÄRA VETA, och under detta verkar föreningen för att öka och bibehålla intresset för samlandet och värna om det kulturella historiska arvet. Verksamheten omfattar månadsmöten/träffar med inslag av föreläsningar/kåserier med anknytning till våra samlarintressen, samt auktioner på samlarföremål.

Besök gärna hemsidan >> 

huskvarnamusiksallskap.se

Huskvarna MusiksällskapIdealis gör bland annat hemsidor till föreningar och andra mindre verksamheter som behöver en enkel och lättskött sida som går att underhålla själv. En sådan förening är Huskvarna Musiksällskap. 

Huskvarna Musiksällskap i Jönköping vill ge dig en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Genom den mångfasetterade repertoaren av stråkmusik med alltifrån folkmusik till Bach och Mozart, bjuder de på en stunds avkoppling och njutning.

Kolla gärna in hemsidan på http://huskvarnamusiksallskap.se/

ekhojdensfamiljehem.se

Tacksam över att få förtroendet att utveckla hemsidan till Ekhöjdens HVB & Familjehem i samarbete med initiativtagarna. Besök hemsidan på:
http://ekhojdensfamiljehem.se/

Ekhöjdens HVB & Familjehem ligger i det lilla samhället Anneberg mellan Eksjö och Nässjö. Lokalerna är på ca 800 kvm och fördelat på 4 våningar, det finns bl.a. stora fina sällskapsrum, matsal, möjlighet för övernattning för anhöriga och alla barn/ungdomar får eget rum.

Verksamheten vänder dig till de barn, ungdomar och unga vuxna som p.g.a. sitt beteende och/eller att dess omsorgsgivare ej har förmåga att möta deras behov och de då har svårt att bo kvar hemma, i familjehem och/eller ej klarar av ett eget boende.  

boxomat.se

Idealis är stolt leverantör av hemsidan för denna trevliga innovation. Ersätt din gamla brevlåda med en Boxomat – 2000-talets brevlåda för både brev, paket och matkassar!

Boxen öppnas med kodlås som bara du och brevbäraren känner till! 

Spara tid, pengar och miljö genom att inte behöva åka extra till postombud eller åka tidigare hem från jobbet för att passa leveranser av paket eller matkassar. Beställ din BoxoMat redan idag, på boxomat.se