Nyheter

monaragnarsson.se

Vi har byggt och hanterar hemsidan för Mona Ragnarsson KBT Konsult i Jönköping. 

Mona Ragnarsson har bred erfarenhet och kan hjälpa till att hantera stress och utbrändhet, erbjuda krisstöd, hjälpa vid depression, ångest och tvångssyndrom. Kan också fungera som professionell samtalspartner för allmän personlig utveckling.

Titta gärna in på hemsidan genom att klicka här

ekhojdensfamiljehem.se

Idealis har fått det stora förtroendet att utveckla hemsidan till Ekhöjdens HVB & Familjehem i samarbete med initiativtagarna. Besök hemsidan på:
http://ekhojdensfamiljehem.se/

Ekhöjdens HVB & Familjehem ligger i det lilla samhället Anneberg mellan Eksjö och Nässjö. Lokalerna är på ca 800 kvm och fördelat på 4 våningar, det finns bl.a. stora fina sällskapsrum, matsal, möjlighet för övernattning för anhöriga och alla barn/ungdomar får eget rum.

Verksamheten vänder dig till de barn, ungdomar och unga vuxna som p.g.a. sitt beteende och/eller att dess omsorgsgivare ej har förmåga att möta deras behov och de då har svårt att bo kvar hemma, i familjehem och/eller ej klarar av ett eget boende.  

boxomat.se

Idealis är stolt leverantör av hemsidan för denna trevliga
innovation. 

Ersätt din gamla brevlåda med en Boxomat – 2000-talets brevlåda för både brev, paket och matkassar!

Boxen öppnas med kodlås som bara du och brevbäraren känner till! 

Spara tid, pengar och miljö genom att inte behöva åka extra till postombud eller åka tidigare hem från jobbet för att passa leveranser av paket eller matkassar. Beställ din BoxoMat redan idag, på boxomat.se

Webbhotell

Server WebbhotellNu erbjuder vi webbhotell med inlogg till egen kontrollpanel.

Detta ger mer kontroll för dig som kund då du enkelt kan administrera e-postadresser och annat som tillhör ditt domännamn.

Vårt webbhotell vilar självklart på snabba säkra servrar.

Du hittar den nya tjänsten i menyn Webbhotell.

IT-infrastruktur

IT-infrastrukturNu erbjuder vi även lösningar inom IT-infrastruktur. Vi bygger datornätverk, sätter upp servrar, ser till att dina filer vilar säkert och skapar tillförlitliga backuplösningar. Vi gör analys av ditt IT-behov och ger exempel på lösning samt tar fram ett eller flera kostnadsförslag. Säkerhet och tillgänglighet är ledord i vårt arbete.

Läs mer under fliken IT-infrastruktur.

Yngves.se

Yngves är en ny aktör i Jönköping inom solskydd och avskärmning.

Med sitt skräddarsydda sortiment av rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner och markiser för fönster, terrasser, trädgårdar och restauranger möter Yngves de flesta behov och önskemål.

Idealis är är stolt värd och medverkare till den nya hemsidan. Ta del av fina erbjudanden och alla tjänster och produkter på

yngves.se

AnnLouise Fotstuga

reiver.seVi slår gärna ett slag för AnnLouise Fotstuga i Eksjö där du erbjuds Ekologisk fotvård, personlig analys av dina fötter, Aqua Detox-behandling och mycket mer. Se hemsidan för mer information.

AnnLouise Fotstuga är en av alla kunder som har sin hemsida hos oss på Idealis. Vi står för webbhotell, domännamn och löpande uppdatering av hemsidan – allt för bara 99 kr månad.

Behöver du en hemsida? Kontakta oss redan idag! >>

Solowheel Sweden

1-ownCloud 2014-10-014Innovationer ligger oss varmt om hjärtat här på Idealis, därför är vi lite extra stolta över att få hjälpa till att testa och marknadsföra den enastående produkten SoloWheel!

SoloWheel är ett litet 16-tums-hjul som klarar att transportera en vuxen person ca 10 km på en laddning i en hastighet av max 16 km/tim. En elektrisk motor driver hjulet och balanserar i körriktningen.

Besök gärna hemsidan för mer information genom att klicka på följande länk:

solowheel-sweden.se