IT-infrastruktur – datornätverk & servrar

DatornätverkDatornätverk

Vi har lösningar inom IT-infrastruktur. Vi bygger datornätverk, sätter upp servrar, ser till att dina filer vilar säkert och skapar tillförlitliga backuplösningar. Vi analyserar ert IT-behov och kommer med exempel på lösningar samt tar fram ett eller flera kostnadsförslag.

ServrarHårdvara

Vi har bra inköpskanaler och förser dig med förstklassig hårdvara. När du köper datorer, servrar och andra IT-produkter vet du att du får sen senaste tekniken för tillförlitlighet och bästa användarupplevelse.

 

Säkerhet

Datasäkerhet

Vi ser till att din information lagras på ett säkert sätt. Även som du råkar ut för en extrem händelse som brand, översvämning eller inbrott ska du inte behöva vara orolig för att blir av med värdefull information, bilder, register, bokföring etc. Genom bland annat backup i molntjänster ser vi till att din information vilar säkert i alla lägen.

Åtkomst till ditt nätverkÅtkomst

Behöver du fjärråtkomst till filer, datorer, server etc? Vi ser till att du har en krypterad och säker uppkoppling. Du kommer åt det du behöver, när du behöver det. Oavsett var du befinner dig. Med ett klick delar du filer med dina medarbetare. Hanterar ni e-post gemensamt? Låt flera användare dela inkorg och svar på mejl från dina kunder.

 

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan skapa en bra IT-lösning som passar dig.